SLO | ENG | ITA

Dizajn

Predstavljam vam samo nekaj utrinkov iz mojega sicer širokega spektra oblikovanja. Pod moje okrilje spadata tako grafično oblikovanje, kot tudi ročne spretnosti. V grafičnem oblikovanju oblikujem vektorske risbe, vektorske vzorce, logotipe, celostne grafične podobe, zloženke, letake, poročna vabila, splošna vabila in čestitke, plakate, letake, koncertne liste, dizajne za embalažo, majice, otroška oblačila,…, vse pa je pripravljeno na tisk.  Med ročne spretnosti pa spada oblikovanje nakita, šivanje, keramika, igračke, mozaiki, okrasni kot tudi uporabni predmeti in še bi lahko naštevala. Za vsakogar bi se nekaj našlo. Galerija je zaradi širokega spektra še v nastajanju.

 

LOGOTIPI

Logotip predstavlja zaščitni znak posameznika, podjetja, društva,…. Lahko je oblikovan kot znak ali pa kot tipografija, najbolj pogosto pa oboje skupaj. Namen logotipa je doseči prepoznavnost. Tukaj jih je samo nekaj na vpogled.

 

CGP-Celostne grafične podobe

V celostno grafično podobo navadno spadajo logotip, vizitka ali več vizitk, dopisni material in žig. Po potrebi se lahko doda tudi markirne table, piktograme, svetlobne table, obrazce, reklamni material, poslovna darila, …., odvisno od potreb posameznika, podjetja, društva,…. Včasih kak logotip dobim že vnaprej in ni plod mojega dela. Se mu pa prav tako posvetim, kot bi se svojemu, tako, da se osredotočim na njegove karakteristike in ga uporabim pri nadaljnem oblikovanju CGP-ja. Največkrat pa je celostna grafična podoba zaokrožena celota, ki jo krojim sama v povezavi z željami naročnika.

 

PLAKATI

ZLOŽENKE

 

LETAKI

 

POROČNA VABILA

 

VEKTORSKO IZRISANI VZORCI

“Fish party” je vzorec, ki se ga lahko uporablja v različnih barvnih kombinacijah, namenjen pa je za darilno in papirno galanterijo, šolske pripomočke, tekstil itd.

“Mouse party” je vzorec, ki se ga lahko uporablja v različnih barvnih kombinacijah, namenjen pa je za darilno in papirno galanterijo, šolske pripomočke, tekstil itd.

“Muffin party” je vzorec, ki se ga lahko uporablja v različnih barvnih kombinacijah, namenjen pa je za darilno in papirno galanterijo, šolske pripomočke, tekstil itd.

 

UNIKATNI AVTORSKI DIZAJNI ZA POTISK MAJIC

 

UNIKATNO ROČNO DELO

 

UNIKATNO ROČNO POSLIKANE USNJENE DENARNICE IN DENARNICE IZ UMETNEGA USNJA

 

KERAMIČNE PTICE

 

POSLIKAVA KERAMIKE