SLO | ENG | ITA

Ilustracije

Dobrodošli v galeriji mojih ilustracij, namenjenih majhnim in velikim otrokom po duši. Vsaka ilustracija govori zase svojo pisano zgodbo in prav vsaka je unikat. Naj vam bo ob njih toplo pri srcu.

 

MOJ MALI – VELIKI ZOO

Unikatne ilustracije živalic so naslikane na platna v živih in pisanih barvah. Primerne so za vse, ki imajo radi to tematiko, pa naj bo to otroška ali pa odrasla duša, ki v sebi skriva otroka. Nekatere ilustracije iz galerije so še na voljo, veliko se jim bo še pridružilo novih, z veseljem pa jih lahko naslikam tudi po vaši želji. Sami lahko izberete motiv in kombinacijo barv, ki vam najbolj ustrezajo. Želje so vedno dobrodošle :).

 

PISANE ZGODBE O MIŠKAH, MUCKIH IN PTICAH

Pisana igra mišk, mucev in ptic. Ilustracije so naslikane z akrilom, popestrene pa so s tehniko praskanja, da so vidni tudi spodnji nanosi podložene barve.  Primerne so za vse ljubitelje pisanih barv.

 

GOJZAR PIMO IN OPANKA MAKA

Izpod prstov Matejke Mohorič-Nabernik je nastala čudovita pesnitev, namenjena za darilo. Prosila me je, če bi jo lahko ilustrirala in opremila, da bi nastala zloženka. Sama sem tako dodala svoj pečat v ilustracijah in dizajnu.

 

JON IN MINA

Jon in Mina, Rojstni dan
Jon in Mina, Božič

Avtorica zgodb: Ingrid Peinkicher
Ilustracije: Žana Banov
Založba Modita

 

 

Ilustracije kar tako, za različne priložnosti. Takšne in drugačne, za vse okuse.